Thursday, June 30, 2016

Tere juuli ...Reis võib alata !!

Uskumatu, aga juba ongi käes esimene juuli, kell on 5 hommikul ja me alustame oma reisi mööda Austraaliat koos Silvaga. 

Üleeile oli siis cottoni lõpupidu. Algas see kohalikus pubis nimega RSA, seal oli õhtusöök. Ülemus tänas kõiki töötajaid ja jagas kõigile särgid. Seal olime paar tundi ja edasi tulime meie juurde. Eriti imelik on siin pubides see, et muusikat üldse ei ole ja siis nagu ei viitsinudki olla seal.








Kuna meid oli nii umbes 20 inimest siis pidu toimus aias, ei tahtnud ju et kogu see rahvas toas oleks. Tegime väljas lõket, kuna ikka väga külm oli. 
Peost nii palju et kõik oli väga tore selle ajani, kuni mõni mees enam ei tajunud, et ta heietab ühte teemat liiga palju ja meeleolu läks väga käest ära. Peale selle lõpuks üks tüdruk suutis niimodi juua, et oksendas öö otsa ja no nii see pidu oli. Aga mis sa teed, kõik peod ei saagi head olla. Lõpuks magasid poisid nagu silgud kolmekesi diivani peal. 

Järgmisel päeval oli meil Silvaga korralik suurpuhastus, kuna majaomanik tuli maja ülevaatama. Õnneks ta tuli ainult kümneks minutiks tuppa, rääkisime juttu ja juba ta läkski. Me kujuatsime ette, et ta kontrollib kõik nurgatagsused üle. Eriti kartsime sellepärast, et see hollandi tüdruk ju suutis vaiba peale ka oksendada, aga no õnneks nüüd see on juba puhas. 

Esimene sihtpunkt on Mackay, mis on 1000 km kaugusel. Üritame ühe päevaga sinna jõuda, ühe öö seal veeta ja siis edasi Cairnsi sõita. 
Asjade pakkimine on ka üks tore asi, neid asju kogu aeg kuhjub juurde ja siis nüüd on vaja kõik auto peale mahutada.

Ühest küljest on kahju siit majast ära minna, aga teisest küljest on see, et siin on nii külm olla, et tahaks nii sooja juba. Ja peale selle siin majas on vesi väga imelik, juua seda ei kannata ja no mingi imelik hais on ka sellel. Mul läksid isegi hõbesõrmused kollaseks selle vee pärast. 


Nüüd on ees suur teadmatus, teame ainult seda, kuhu me minan tahame aga kus me oma ööd veedame seda me küll ei tea. Eks see saab meil üks suur seiklus olema. Püüan palju pilte teha ja peale selle on Silval droon, millega ta saab  kõiki kohti filmida, kuhu me läheme.

No comments:

Post a Comment