Thursday, October 27, 2016

Neli kuud puhkust saab lõpuks läbi

Lõpuks sain telefonikõne, mida olen pikalt oodanud.
Eile helistati CBHst, et kas saan esmaspäeval tööle asuda.

Viimati töötasin koos Silva ja Tarvoga  Brisbane lähedal väikeses linnas nimega St George ühes Cotton Gin-is. Töö lõppes seal juuni lõpus ja pärast seda polegi tööd teinud.

Mis ma siis nelja kuu jooksul ära tegin ?

Terve juulikuu avastasime Austraaliat. Augusti veetsin Eestimaa pinnal ja samuti ilusas Horvaatias. Septembri algul lendasin juba tagasi Austraaliasse, kus kolm päeva hiljem sündis Kaisal tütar Lola. Tänu neile on aeg läinud lennates. Lola on nii palju kasvanud ja teda hoides jääb maailma nagu seisma, ta lihtsalt on nii nunnu.





Peale selle olen läbi lugenud mõned raamatud, vaadanud filme, trenni teinud, koeraga pargis mängimas käinud, rannas päevitanud ja kokanud. Ühesõnaga igav ei ole mul kordagi olnud. Tundub, et olen leidnud ka sobiva eriala, mida tahaksin ülikoolis õppima hakata.


Bella



Kuna aega on palju olnud, siis olen palju analüüsinud ja mõelnud oma elu peale. Kui selle aasta eesmärk oli mul palju tööd teha ja raha koguda. Siis praeguseks hetkeks ma olen jõudnud järeldusele, et tulek Austraaliasse ei tohiks olla üksnes eesmärk raha kokku ajada. Nii nagu ma leidsin oma parima sõbranna minnes õppima Tallinna Majanduskooli, siis võin öelda, et kui poleks tulnud Austraaliasse ei oleks mu elus nii head sõpra, kui seda on Kaisa.



Täna pargis olles meenutasime Kaisaga, et kui ma eelmise aasta septembris Esperanci läksin, siis oli tema seal veel 6 nädalat ja mina jäin sinna edasi. Ta aitas mul ennast sisse seada, mille eest ma väga tänulik olen. Selle aasta septembris on olukord nii, et mina püüdsin olla toeks temale ja beebile ja nüüd 7 nädalat hiljem lähen mina ära.

Ma tahan öelda seda, et kodust eemale tulek ja sellest mugavustsoonist välja tulek ongi ju selleks, et eelkõige iseennast tundma õppida. Kui sa avastad siin olles selle, mis sulle elus ikkagi kõige rohkem teha meeldib ja mida sa armastad, siis oled juba võitjana tagasi läinud. Kogu reisimine ja raha kogumine on ju väga suur boonus.

Kuna Austraaliale on peaaegu ring peale tehtud, siis loodetavasti sean uuel aastal suuna Uus-Meremaale ehk plaan ikka Silvale ja Tarvole külla minna.

Peale selle on kooli lõpetamisest varsti kolm aastat möödas, siis väga tahaks juba kooli minna ja õppida seda, mis endale väga meeldib. Aga selleni on veel aega.

Pühapäeval pean oma kaks kohvrit ja seljakoti auto peale tõstma ja sõitma tööle Mingenewsse. See asub siit 363 km kaugusel. Olen seal juba korra käinud. Ehk siis ma juba tean, mis mind ees ootab.
Aga CBHsse tööle saamisest unistasin ammu, nii et nüüd on see lõpuks käes. Nüüd tuleb vaid kohale minna. Jeeee 12 tunnised tööpäevad. Aga ma üldse ei muretse, kuna see hooaeg kestab tavaliselt paar kuud.

Head aega linna elu :)


Meie iganädalane poes käik



Mu lemmik hommikusöök


Eks ma varsti kirjutan, kuidas töö välja näeb. Seniks naudin veel oma viimaseid puhke päevi.

2 comments:

  1. Oi kui tore on lugeda, tõesti on ka mul vedanud, et sind kohtasin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja nüüd veel lisaks Sinule väike Lolake :)

      Delete