Wednesday, July 27, 2016

Brisbane, Gold Coast, Sydney, Melbourne (14.07 - 19.07.16)

14.juuli 

Hakkasime Noosa headsist Brisbane sõitma. Soppasime terve päeva ühes suures ostukeskuses. Õhtul sõitsime umbes 100 km kaugusel asuvasse Gold coasti ja ööbisime Surfers paradisis ühes ilusas hotellis nimega Waterpark hotel ja resort. Ööbisime 13ndal korrusel, kust avanes vaade ookeanile. Lendasime kõikide oma kompsudega sinna ükes korrusele, käisime pesemas, jõime jim beami, tegime ennast ilusaks ja läksime linna peale. Kõige pealt läksime mingisse pubi moodi kohta, aga kuna seal eriti rahvast ei olnud, siis läksime järgmisse klubisse nimeg Sincity. Aga jällegi, mitte eriti meeldiv kogemus, kuna see koht oli inimesi puupüsti täis ja no see seltkond oli nii kirju. Aga siiski olime seal paar tundi.
Järgmisel päeval tuli hotellis oma kola kokku uuesti pakkida. Läksime ka Skypoint towerisse, kus on 78 korrust ja sealt avaneb 360 kraadine vaade Gold coastile. Pilet sinna maksab 25 dollarit. Tegime seal üleval pilte ja siis läksime jälle alla tagasi. Pärast seda jalutasime linnas natuke ringi ja siis hakkasime edasi sõitma Byron baysse.







Vaade hotellitoast


Vaade tornist


hahaha sellised tüdrukud 




15.juuli õõ veetsime Byron bays. Enne seda käisime kohas nimega Nimibi. See on täielikult teine 
maailm. Silvale see koht väga meeldis, kuna seal on hoopis teistsugused inimesed ja teda nii ajasid naerma nad. Mulle see koht jällegi üldse ei meeldinud. See on täielik hipilinn ja no seal näeb ikka igasugu veidraid inimesi.



16.juuli hakkasime Sydnysse sõitma.
Enne Sydneysse jõudmist kirjutasin ma facebooki gruppi eestlased Sydneys postistuse, et kas kellegil oleks kahele tüdukule öömaja pakkuda. Meile vastas Ranno ja nii me sõitsime Parramanti linnaossa. Ta elas 13 korrusel ehk siis tema suurelt rõdult avanes hea vaade Sydneyle.
Ranno tegi meile õhtusöögiks väga maitsva nö kapsahautise. Samal õhtul läksime veel Silva ja Tiiduga linna peale kolama.
Järgmisel päeval läksime vaatama kuulsat Sydney harbourit ja ooperimaja. Otsustasime ühe öö veel Sydneys veeta.






Ooperimaja ka nähtud


Sushi on ikka põhitoit..seekord musta riisiga


18.juuli hakkasime Sydneyst Melbourni poole sõitma. Tee peal käisime Blue mountainsis, kust avanes imeilus vaade mägedele ja kuna oli hommik, siis oli seal selline nagu pilvedekogu mäe all.





Õhtuks jõudsime Melbourni. See linna sissesõit oli ikka väga hull, kuna keset teed seisis mingi imelik mees ja ma nägin teda väga viimasel hetkel, hea et otsa ei sõitnud. Mis põhiline..tal oli käsi ettesirutatud ja ta sihtis relvaga meie auto poole. Me olime Silvaga nii sokeeritud, et ei osanud nagu midagi öeldagi ja lihtsalt täiega naersime. Ööseks löksime seekord ühe eestlase Lauri juurde. Silva oli juba varem ka seal olnud ja  Lauri on ka Kaisa sõber. Seega saime ööbimise lihtsalt :)
Meil oli Silvaga muidugi suur  plaan ka õhtul peole minna, aga no eks olime sõitmisest väsinud ja Silva jäi teleka ette magama.




19.juuli pakkisime jällegi asjad kokku ja läksime Melbsi linna peale. Otsisime sealse H ja M üles. See on kõige suurem, kus ma käinud olen. Linn vaadatud tuli edasi sõite. Järgmine sihtpunkt oli Mount Gambier ehk läksime Paio juurde.




Kokkuvõtvalt võiks öelda, et nendest kohtadest oli kõige parem Gold coast. kuna praegu seal ilm on suht jahe, siis me randa minna ei saanud. Seega kavatsen ma sinna uuesti minna, kui on soojem ja saab randa ka minna. Loodetavasti saan uuesti minna Sydneysse aastavahetuseks. 




Käisime vaatamas ka 12 apostlit, millest nägime ainult kahte.

No comments:

Post a Comment